Word klant van OM

  1. Wek energie op
  2. Word klant van OM

Samen om naar de (écht!) groenste energieleverancier

BENG! werkt met andere lokale energiecoöperaties samen in om | nieuwe energie. Deze energieleverancier krijgt al  jaren een 10 van de Consumentenbond als supergroen. Overstappen naar om is op meer manieren voordelig:

100% duurzaam

om| nieuwe energie is een landelijke coöperatie van 50 lokale energiecoöperaties zonder winstoogmerk. om levert groene stroom en gas tegen aantrekkelijke en concurrerende tarieven. De groene stroom is 100% duurzaam, opgewekt uit Nederlandse wind en zon. Het gas is CO2 gecompenseerd. Een supergroen aanbod dus. 

Meer groene stroom uit De Bilt

Kiezen voor om | nieuwe energie betekent kiezen voor een echt groene leverancier die bijdraagt aan steeds meer duurzame opwekprojecten, ook in De Bilt. Dat zit zo: BENG! ontwikkelt en realiseert collectieve zonnestroomprojecten in De Bilt. De stroom uit die Biltse zonnestroominstallaties wordt geleverd aan om | nieuwe energie, die het vervolgens aan haar klanten distribueert. Net als de stroom uit projecten van zo’n 50 andere lokale energie-initiatieven. Supergroene stroom dus, opgewekt door jouw buurtbewoners.

Landwinkel De Hooierij in De Bilt

Biltse bronnen

In De Bilt zijn er tot nu toe twee projecten die leveren aan om: op de daken van Landwinkel De Hooierij in De Bilt en Zorgboerderij Nieuw Toutenburg in Maartensdijk liggen samen 600 panelen. Meer locaties zijn in voorbereiding. Voor het beheer van deze collectieve zonnestroom projecten heeft BENG! de coöperatie Biltstroom opgericht. Die levert de stroom aan om.

Meer BENG! projecten

Als je overstapt naar om, ontvangt BENG! een vergoeding. Zo kunnen wij weer meer projecten starten. Dat betekent dat we meer mensen van lokaal opgewekte groene stroom kunnen voorzien. Snap je ‘m? Dus je kiest én voor de allergroenste leverancier én je steunt daarmee de opwek van steeds meer duurzame energie in jouw gemeente.

Overstappen naar om is gemakkelijk

Ga naar de aanmeldpagina van om, vul je gegevens in en bekijk het voorstel. Je kiest een van de looptijden en dan ben je klant. Vragen hierover? Stuur ons een e-mail.

Korting voor om-klanten bij aanschaf eigen laadpaal

Klanten van om | nieuwe energie kunnen een thuislader voor hun elektrische auto aanschaffen met 10% korting. Gemeenschappelijke laadpalen leveren vaak nog ‘grijze’ energie. Door thuis te laden weet je zeker dat je auto supergroen rijdt. Lees er meer over.

Extra voordeel bij lidmaatschap BENG!

Ben je nog geen BENG! lid? Dan is dat nu extra voordelig als je ook overstapt naar om. Leden van BENG! die klant zijn of worden van om, krijgen 10 euro retour aan het eind van elk jaar dat ze klant zijn. Je betaalt dan 15 euro per jaar in plaats van 25 euro voor een jaar lidmaatschap van BENG!

Heb je vragen?

Wij verwijzen je graag direct door naar de FAQ van om|nieuwe energie. Grote kans dat jouw vraag daar al beantwoord is, ze vullen hier ook regelmatig vragen aan. Je vindt hier bovendien contactgegevens. Medewerkers van om|nieuwe energie helpen je graag verder!

 

 

Voordelen

  • Je krijgt de allergroenste energie
  • De stroom is opgewekt in de gemeente De Bilt
  • Een tientje korting op BENG! lidmaatschap
  • Je steunt meer lokale opwekprojecten