Weer online infoavonden over energiebesparing

  1. Nieuws
  2. Weer online infoavonden over energiebesparing

Minder gas en stroom verbruiken, dat scheelt door de hoge energieprijzen nu extra veel. Voor praktisch advies en tips daarbij organiseren we regelmatig gratis informatieavonden. Voorlopig gebeurt dat online. Er staan nu weer twee avonden gepland. Welkom!

Op de avond van woensdag 26 januari komen veel kansen voor besparing langs. Zoals het isoleren van vloer, muur, raam of dak. Ook warmtepompen en zonnepanelen worden besproken en de mogelijkheden voor financiering en subsidie. Met de praktische adviezen kunnen deelnemers aan de slag om hun energiekosten te verlagen en tegelijk het wooncomfort te verhogen.

Op woensdag 2 februari staat het gasverbruik centraal. Verwarming is een grote kostenpost, waar vooral in de winter op valt te besparen. Deelnemers horen onder meer hoe de cv werkt en of dat beter kan. En ook: is een hybride warmtepomp een goed idee?

Deelname aan deze avonden, van 19.30 tot 21.00 uur, is kosteloos. Aanmelden kan via de website, zie de agenda. Na aanmelding krijg je de zoomlink toegemaild.

Gerelateerd nieuws