Warmtescan

  1. Warmtescan

 

Warmtelek opsporen? Vraag een warmtescan aan!

De verwarming staat aan, maar toch voelt het niet comfortabel. Wil je erachter komen hoe dat komt? Vraag dan een warmtescan aan en kom erachter waar jouw huis warmte lekt. Vul het formulier hieronder in om een afspraak te maken met een van onze energieambassadeurs. Die komt dan langs en maakt met de infrarood-camera een foto van de gevels. Daarmee wordt zichtbaar welke delen van jouw huis goed geïsoleerd zijn en welke niet. Onze ambassadeur kan ook adviseren over de maatregelen. De warmtescan kan alleen worden uitgevoerd op koude dagen. Dan krijg je goed inzicht in de warmtelekken van je woning. We vragen je dan ook om de termostaat in alle ruimten aan de gevel, 2 uur van te voren, 13 graden boven de buitentemperatuur te brengen. 

De scan kost 50 euro voor niet-leden. Leden van BENG! betalen slechts € 25,–. Dus waarom niet meteen lid worden van BENG! voor € 25– per jaar? Dan betaal je € 25,– voor de warmtescan én draag je bij aan een duurzaam De Bilt.

Warmtelek opsporen met warmtescan

Update 1/2: Er is erg veel belangstelling voor de warmtescan. We hebben tijdelijk daarom de aanvraag stopgezet. Onze excuses hiervoor.

Voordelen

    • Meer comfort
    • Lagere energierekening
    • Schoner milieu
    • Korting op lidmaatschap