Warmtescan

  1. Warmtescan

Uw huis warm met minder energie? Vraag een energiescan aan!

De verwarming staat aan, maar toch voelt het niet comfortabel. En de rekening is fors. Wil je erachter komen hoe dat komt? Vraag dan een energiescan aan en kom erachter waar jouw huis ‘warmte lekt’. Vul het formulier hieronder in om een afspraak te maken met een van onze energieambassadeurs

Warmtescan wordt energiescan

Met ingang van 1 december 2022 spreken we niet meer over een warmtescan maar een energiescan. We gebruikten de term warmtescan omdat de scan altijd gepaard ging met een warmtefoto en daardoor alleen in de koude maanden kon worden uitgevoerd. Jammer want zo konden maar zeer beperkt scans uitvoeren. Onze ambassadeurs hebben al jarenlange ervaring en kunnen ook zonder warmtefoto een prima inventarisatie (scan) maken van de staat van je woning. Een warmtefoto is ter ondersteuning van het advies maar niet noodzakelijk voor een goed advies. Je kunt zelf kiezen of je naast de energiescan ook warmtefoto’s wilt laten maken.

Hoomdossier

De afgelopen tijd is hard gewerkt om het proces van de energiescans te optimaliseren. We gaan ondermeer gebruik maken van Hoomdossier. Een onlineprogramma waarin je samen met de energieambassadeurs jouw woning in kaart kan brengen en kan bepalen waar verbetermogelijkheden liggen.

Prijzen

Voor nieuwe aanvragen gelden nieuwe prijzen

De energiescan kost € 50 voor niet-leden. Leden van BENG! betalen slechts € 25,–. Dus waarom niet meteen lid worden van BENG! voor € 25– per jaar? Dan betaal je € 25,– voor de energiescan én draag je bij aan een duurzaam De Bilt.

De warmtefoto kost 25 euro ongeacht een lidmaatschap van BENG!

Warmtelek opsporen met warmtescan

Update december ’22: We zijn begonnen met het benaderen van bewoners op de wachtlijst. Binnenkort verwachten we de aanmelding weer te kunnen openen.
Wilt u op de hoogte worden gehouden over de scans? Stuur een mail naar bertien.vandekerk@bengdebilt.nl

Voordelen

    • Meer comfort
    • Lagere energierekening
    • Schoner milieu
    • Korting op lidmaatschap