Voorjaar in het land, wie denkt er nog aan isoleren?

  1. Nieuws
  2. Voorjaar in het land, wie denkt er nog aan isoleren?

Hoera, het is lente! Buiten stijgt de temperatuur en binnen daalt je energieverbruik. Hoe fijn is dat. Toch is het slim juist nú te bedenken hoe je ook straks energie kunt besparen. Op tijd voor de komende winter.

Kun je jouw woning nog meer isoleren? Hoewel we naar de zomer gaan, is het goed daar juist nú over na te denken. Begin nu en wees op tijd, kies wat je gaat doen en vraag offertes aan. Heb je al radiatorfolie en een besparende douchekop? Dan zijn misschien nu de ramen, muren, vloer of het dak aan de beurt. Hulp nodig? BENG! bied je onafhankelijk en praktisch advies.

Waarom nu aan de slag?
Het is slim om juist nu aan de slag te gaan. Omdat steeds meer mensen bezig zijn met isolatie, maar vooral in de koudere maanden. Daardoor zijn installateurs in het najaar extra druk en lopen de wachttijden op. Ook door lange levertijd van materialen ben je dan misschien te laat om de komende winter al te besparen. Zonde toch?

Info of energiescan
Online vind je veel informatie die kan helpen bij je keuzes. Zoals op www.milieucentraal.nl en www.bengdebilt.nl. Je kunt je kwestie ook mailen, onze vrijwillige energieambassadeurs zijn bereikbaar via info@bengdebilt.nl. Of vraag nu een energiescan bij hen aan: op afspraak komen zij aan huis om alle mogelijkheden te bekijken en te bespreken. Je ontvangt daarna een adviesrapport op maat. Een energiescan kost € 50,- voor niet-leden, voor leden € 25.- Meer informatie vind je bij: www.bengdebilt.nl/energiescan.

 

BENG! is de onafhankelijke energiecoöperatie van en voor inwoners van gemeente De Bilt. Samen zetten we ons in voor een energieneutraal De Bilt: meer besparen en meer duurzaam opwekken. Word lid.

Gerelateerd nieuws