BENG! groeit. We voeren steeds meer projecten uit op het gebied van duurzame energie in onze gemeente en dat vergt ook steeds meer communicatie. Daarom zoekt ons communicatieteam versterking.

We zoeken jou als
TEKSTSCHRIJVER (vrijwilliger)

Wat ga je doen?
Je schrijft berichten voor de website van BENG!, de nieuwsbrief of een persbericht voor de lokale krant. Soms ga je op pad voor een interview. De tekst stuur je langs het communicatieteam voor een check en voila, je ziet je stuk daarna terug op onze kanalen. Zo help je ons om onze duurzame boodschap te verspreiden.

Wat vragen we?

  • Je bent in de gelegenheid vanuit huis te werken op je eigen computer.
  • Je vindt het leuk om te schrijven over duurzaamheid en je weet hoe je een interview of persbericht schrijft. Wij lezen mee, dus een foutje hier of daar is niet erg.
  • Je woont in gemeente De Bilt of directe omgeving.
  • Je werkt gestructureerd en komt je afspraken na.

Wat krijg je ervoor terug?
Wij zijn trots en zuinig op onze vrijwilligers. Je kunt gratis workshops en opleidingen volgen over allerlei onderwerpen die met energie besparen te maken hebben. Je werkt in een enthousiast en gezellig team. Er is een vergoeding beschikbaar.

Wie zijn wij?
Energiecoöperatie BENG! is een Bilts initiatief van en voor bewoners en bestaat nu 10 jaar. Ons doel is een energieneutrale gemeente. We hebben diverse energieopwek-projecten en energiebesparingsprojecten. Bij BENG! zijn ruim 50 vrijwilligers actief. Zo geven onze energiecoaches advies aan huis voor huurders die energie willen besparen. Onze energieklussers helpen met het uitvoeren van de technische maatregelen.

Kennismaken?
We zien graag je vragen tegemoet of solliciteer meteen! Dan nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek. Mail naar: communicatie@bengdebilt.nl