Supergroene energie uit De Bilt. Ga jij ook om?

  1. Nieuws
  2. Supergroene energie uit De Bilt. Ga jij ook om?

Het zijn weer overstapweken in energieland. En dit jaar zijn ze extra beladen, want het is onrustig op de energiemarkt. De torenhoge gasprijzen als gevolg van de groeiende wereldwijde vraag en lage voorraden, laten zien hoe belangrijk het is om onze stroom zelf op te wekken. Zit je na te denken over een andere energieleverancier en ben je op zoek naar groene en lokale energie? Lees dan vooral verder. 


100% groene energie uit je eigen gemeente

om | nieuwe energie maakt 100% groene energie voor iedereen mogelijk. Dat doen ze samen met bijna 60 andere lokale energiecoöperaties zoals BENG!. Hoe dan? Nou, om koopt de stroom op van de energiecoöperaties die duurzaam opwekken uit zon en wind. In De Bilt wekken we energie op met zonnepanelen op Landwinkel De Hooierij en zorgboerderij Nieuw Toutenburg in Maartensdijk, waar nu al honderden inwoners van onze gemeente van profiteren. Door heel Nederland zijn dat al honderdduizenden huishoudens.     

 

 

Winst voor meer opwek en lagere tarieven 

Maar om impact te maken, is nog veel meer duurzame energie nodig.  Omdat om geen winstoogmerk heeft, wordt de winst gebruikt voor de ontwikkeling van meer duurzame energieprojecten én voor structurele tariefverlaging. Op deze manier creëren ze een duurzame energievoorziening die voor iedereen betaalbaar is.

Nog meer groene energie!

Denk jij erover om over te stappen? Kijk dan eens naar je eigen energielevering om te zien of overstappen op lokale energie van onze zustercoöperatie interessant voor jou is. Want wanneer je om en daarmee BENG! ook als klant steunt, kunnen wij Bilthoven, De Bilt, Groenekan, Hollandsche Rading, Maartensdijk en Westbroek van nog meer nieuwe duurzame projecten voorzien voor een succesvolle energietransitie en een gezond en stabiel klimaat voor onze (klein)kinderen.

om klant = eigen Biltse energie

Op deze pagina hebben we de voordelen van overstappen naar om nog even op een rijtje gezet.
Gelijk om klant worden? Klik dan op de knop hieronder!

Gerelateerd nieuws

500ste Energiescan uitgevoerd

500ste Energiescan uitgevoerd

Afgelopen januari heeft Peter van Dijk, één van onze energie-ambassadeurs, de 500ste energiescan...