Team

BENG! is een onafhankelijke lokale energiecoöperatie van en voor alle inwoners van gemeente De Bilt. Samen met alle inwoners, bedrijven en instellingen samen willen we in alle zes dorpen net zoveel energie opwekken als we gebruiken. We willen huizen en gebouwen optimaal isoleren en de energie die nog nodig is, lokaal en duurzaam opwekken. We werken elke dag gedreven aan dit doel, samen met onze ruim 400 leden en tientallen partners.

BENG! heeft een vrijwillig bestuur, een team van vrijwillige energieambassadeur en circa 400 leden.

Energieambassadeurs 

Onze energieambassadeurs zijn ons grote kapitaal. Zij zijn ons meest actieve vrijwilligers die hun kennis inzetten om buurtbewoners te helpen bij energiebesparing en het verduurzamen van hun huis. Tijdens informatieavonden, of gewoon aan de keukentafel. Wil jij in gesprek komen met een van onze energieambassadeurs of wil je er zelf een worden?  Stuur ons een e-mail en we nemen zo snel mogelijk contact op. 

Bestuur

BENG! heeft een vrijwillig bestuur, bestaande uit inwoners uit verschillende dorpen in de gemeente De Bilt. Allen met relevante kennis en ervaring. Samen maken ze zich hard voor een duurzame gemeente. Het bestuur bestaat per 14 juni 2023 uit:

Nicole van Overbeek Voorzitter
Rob Stevers Penningmeester
Kees Jan Willemsens Secretaris
Roland de Greef Juridische zaken & governance
Patrick  Jansen Communicatie, PR en financiële participatie
Jankees Roosenschoon Besparen
Jurgen Bakker Opwek