Inkoopactie van gemeente De Bilt

  1. Nieuws
  2. Inkoopactie van gemeente De Bilt

Gemeente De Bilt is een actie gestart om huiseigenaren te helpen aan lagere energielasten. Ze verspreidde een brief daarover. 

In een brief van 8 juni zet de gemeente verschillende bespaarmaatregelen op een rij, zoals isolatie, zonnepanelen en een warmtepomp. Ook de mogelijkheden voor subsidies en leningen staan genoemd. Daarnaast kunnen inwoners tijdens een actieperiode meedoen met een gezamenlijke inkoopactie. Op donderdag 24 juni organiseert gemeente De Bilt een online informatieavond over dit alles.  

Brief van gemeente

Lees hier de brief van gemeente De Bilt (onder kopje Lees ook). Aanmelden voor de online informatieavond van de gemeente op donderdag 24 juni (vanaf 20.00 uur) kan via www.jouwhuisslimmer.nl/de-bilt. Ook het vrijblijvend aanmelden voor de inkoopactie kan via die website, voor 15 augustus 2021. De gemeente selecteerde ook betrouwbare bedrijven die de duurzame maatregelen kunnen uitvoeren “en de prijzen zijn scherp”.

Op de genoemde website staat ook een vragenlijst van IkWoon; door die in te vullen krijgen geintereseerden een maatwerk-advies per e-mail. Voor vragen over deze gemeentelijke advies- en inkoopactie is er een telefonische helpdesk ingesteld:  023 583 69 36. 
 
BENG! brengt deze actie van de gemeente graag ook in onze media onder de aandacht. Met vragen over isolatie, zonnepanelen of warmtepompen kunnen leden en andere bewoners  – als altijd – terecht bij info@beng2030.nl 

Gerelateerd nieuws