Huurwoning

  1. In je huis
  2. Huurwoning

Is jouw energierekening te hoog?

Een energiecoach kan je helpen energie te besparen

Je bent niet alleen. Er zijn ruim 1.600 huishoudens met een laag inkomen en een slecht geïsoleerd (huur)huis. Door de recente stijging van energiekosten, komen veel huishoudens in De Bilt in de rode cijfers. BENG! zet zich in om jou te helpen de energiekosten te verlagen.

Kleine maatregelen en nieuwe gewoonten

Iedereen kan diverse maatregelen treffen, zoals het aanvragen van de éénmalige gift van 1.300 euro vanuit het Rijk. Maar er zijn natuurlijk veel meer manieren om te bezuinigen op de kosten. Met kleine maatregelen en nieuwe gewoonten valt veel te besparen op de energierekening.

Wil je zelf aan de slag? Heel goed. Bekijk de 24 tips die we op een rijtje hebben gezet.

Heb je een huurwoning en wil je graag een gesprek over energiebesparing? Onze energiecoaches helpen je graag! Mail ons via info@bengdebilt.nl

Kijk voor meer informatie op www.eerstehulpbijenergie.nu

Buurtaanpak

In een aantal buurten binnen gemeente De Bilt zijn bewoners aan het nadenken om samen te verduurzamen. Samen met BENG! kijken ze wat de mogelijkheden zijn. Wij begeleiden hen ook  in het proces naar de SSW toe.

Wil jij dat ook?
Laat het ons weten via info@bengdebilt.nl

Energiecoach

Heb je een huurwoning en wil je hulp bij het verlagen van je energierekening? Vraag een gesprek aan met een energiecoach. Hij/zij kijkt samen met jou naar de mogelijkheden van energiebesparing. Hierbij gaat het om kleine maatregelen en direct effect.

Heemstrakwartier – De Bilt

Bewoners hebben mooie woningen met energielabel A of hoger. Ze willen graag nog een laatste stap maken in verduurzaming door de energie ook duurzaam op te wekken.

La Plata – De Bilt

Dit zijn vrij slecht geisoleerde woningen. Hier proberen we naast energiebesparing ook te kijken naar duurzaam opwekken van energie met zonnepanelen.

De Leijen NW – Bilthoven

Dit betreft vooral eengezinswoningen. De woningen zijn zeer geschikt voor het opwekken van zonne-energie.

Inspiratieverhalen