Energiescan

  1. Energiescan

Uw huis warm met minder energie? Vraag een energiescan aan!

De verwarming staat aan, maar toch voelt het niet comfortabel. En de rekening is fors. Wil je erachter komen hoe dat komt? Vraag dan een energiescan aan en kom erachter waar jouw huis ‘warmte lekt’. Vul het formulier hieronder in om een afspraak te maken met een van onze energieambassadeurs.

Warmtescan wordt energiescan

Met ingang van 1 december 2022 spreken we niet meer over een warmtescan maar een energiescan. We gebruikten de term warmtescan omdat de scan altijd gepaard ging met een warmtefoto en daardoor alleen in de koude maanden kon worden uitgevoerd. Jammer, want zo konden maar zeer beperkt scans uitvoeren. Onze ambassadeurs hebben jarenlange ervaring en kunnen ook zonder warmtefoto een prima inventarisatie (scan) maken van de staat van je woning. Een warmtefoto is dus niet noodzakelijk voor een goed advies. Je kunt zelf kiezen of je naast de energiescan ook warmtefoto’s wilt laten maken (alleen in koudere maanden).

Een warmtefoto kost voor iedereen € 25.

Hoomdossier

Het proces van de energiescans is geoptimaliseerd met behulp van het Hoomdossier: een onlineprogramma waarin je samen met de energieambassadeurs jouw woning in kaart brengt en kan bepalen waar verbetermogelijkheden liggen.

Prijzen

De energiescan kost € 50 voor niet-leden. Leden van BENG! betalen  € 25,–. Dus waarom niet meteen lid worden van BENG! voor € 25– per jaar? Dan betaal je € 25,– voor de energiescan én draag je bij aan een steeds duurzamer De Bilt.

Een warmtefoto kost 25 euro voor leden en niet-leden.

Warmtelek opsporen met warmtescan

Aanmelden energiescan

Ik ben lid van BENG!

Ik ontvang de digitale nieuwsbrief van BENG!

Privacy-beleid BENG!

Voordelen

    • Meer comfort
    • Lagere energierekening
    • Schoner milieu
    • Korting op lidmaatschap