Energiescan

  1. Energiescan

Uw huis warm met minder energie? Vraag een energiescan aan!

De verwarming staat aan, maar toch voelt het niet comfortabel. En de rekening is fors. Wil je erachter komen hoe dat komt? Vraag dan een energiescan aan en kom erachter waar jouw huis ‘warmte lekt’. Vul het formulier hieronder in om een afspraak te maken met een van onze energieambassadeurs.

In een energiescan brengen van je hele woning in kaart en kijken waar en welke verduurzamingsmogelijkheden er zijn. Je krijgt een rapport waarmee je zelf aan de slag kan.

Bij het advies kan aanvullend een warmtefoto worden gemaakt van je woning. Een warmtefoto is niet noodzakelijk voor een goed advies maar kan soms wel extra inzicht geven in de toestand van je woning. Je kunt zelf kiezen of je naast de energiescan ook warmtefoto’s wilt laten maken (alleen in koudere maanden).

Een warmtefoto kost voor iedereen € 30 en wordt alleen gemaakt icm een energiecan.

Hoomdossier

Het proces van de energiescans is geoptimaliseerd met behulp van het Hoomdossier: een onlineprogramma waarin je samen met de energieambassadeurs jouw woning in kaart brengt en kan bepalen waar verbetermogelijkheden liggen.

Prijzen

De energiescan kost € 60 voor niet-leden. Leden van BENG! betalen  € 30,–. Dus waarom niet meteen lid worden van BENG! voor € 30– per jaar? Dan betaal je € 30,– voor de energiescan én draag je bij aan een steeds duurzamer De Bilt.

Een warmtefoto kost 30 euro voor leden en niet-leden.

Update 1/5/2024: ivm beperkte capaciteit onder de energiambassadeurs hebben we een behoorlijk wachtlijst. Het kan zomaar 6 weken duren voordat er een energieambassadeur beschikbaar is. Onze excuses voor deze vertraging.

Mocht je iemand weten die  energieambassadeur wil worden?
Laat het weten via bertien.vandekerk@bengdebilt.nl

Warmtelek opsporen met warmtescan

Aanmelden energiescan

Ik ben lid van BENG!

Ik ontvang de digitale nieuwsbrief van BENG!

Privacy-beleid BENG!

Voordelen

    • Meer comfort
    • Lagere energierekening
    • Schoner milieu