Energieklussers gevraagd

  1. Nieuws
  2. Energieklussers gevraagd

Je woning energiezuiniger maken, dat lukt niet iedereen zelf. Bijvoorbeeld vanwege een krap budget, een beperking of weinig vaardigheid. Energiecoöperatie BENG! biedt dan ‘eerste hulp’, met steun van gemeente De Bilt. Voor het team van praktische klussers zijn meer vrijwilligers welkom.

Een beetje handigheid, regelmatig wat tijd en een vriendelijke houding. Dat is wat je als energieklusser hebt. Deze vrijwilligers bezoeken bewoners die een aanvraag deden en plaatsen eenvoudige besparende voorzieningen. Zoals radiatorfolie, tochtstrip en ledlampen en bijvoorbeeld een brievenbusborstel. De klussers bezoeken een of twee huishoudens per week; een woning neemt ongeveer vier uur.

 

Informatie en kennismaken

Om meer huishoudens in De Bilt te helpen besparen, zijn meer energieklussers welkom. Voor een korte opleiding en alle materialen wordt gezorgd en er een vrijwilligersvergoeding beschikbaar. Meer informatie is te vinden op www.bengdebilt (zoek op eerste hulp bij energie en kijk onder vacatures). Aanmelden kan via info@bengdebilt.nl

Gerelateerd nieuws