Elektrisch rijden

Elektrisch (deel)rijden in gemeente De Bilt

BENG! neemt het initiatief om elektrisch deelrijden in gemeente De Bilt op gang te brengen. Door een samenwerking met Samen Slim Rijden Zeist kunnen we nu twee deelauto’s plaatsen. Daarmee is Samen Slim Rijden De Bilt een feit. Na zorgvuldig onderzoek, worden de auto’s geplaatst bij 2 bestaande laadpalen die capaciteit over hebben:

  1. Leyenseweg – Bilthoven
  2. Lijsterlaan – Bilthoven

“Dit is een mooi begin! Beiden laadpalen staan in Bilthoven, maar je kunt natuurlijk vanuit de hele gemeente naar de locaties toe fietsen en vervolgens met de auto verder gaan. Zo gaat dat ook in Zeist.”

Arnout van Dijk

Initiatiefnemer, Samen Slim Rijden Zeist

Proefritten dag donderdag 28 oktober 2021

Donderdag 28 oktober was een proefritten dag bij de laadpaal op de parkeerplaats van de Lijsterlaan in Bilthoven. Van 16.00 uur tot 20.00 uur kon men proefritten maken en informatie opvragen over het initiatief. Zo werd uitleg gegeven over het concept, de abonnementen, de samenwerking, hoe je je aan kunt sluiten én je kon natuurlijk zelf ervaren hoe zo’n auto rijdt! Een groot succes, waarna het duidelijk is dat de eerste deelauto niet lang meer op zich hoeft laten wachten.

Powered by BENG!

BENG! maakt graag de weg vrij voor dit initiatief. We verlagen bijvoorbeeld de instapkosten voor mensen met een smalle beurs. Verder hebben we een speciale ledenactie voor de eerste 16 snelle beslissers. Zij krijgen een eenmalige korting van € 25,00 bij hun deelauto abonnement.

Deze korting is natuurlijk ook voor nieuwe leden van BENG! Word hier lid van BENG! en profiteer direct!

Een passend abonnement voor iedereen

Een auto voor de deur hebben staan is kostbaar. Een 5 jaar oude middenklasser (VW Golf) kost zo’n € 450 per maand, ook als deze stil staat; meer dan € 15 per dag voor stilstaan…

Ga Slim Rijden: betalen naar gebruik inclusief opladen, verzekeren, onderhoud en belasting. Met het voordeelabonnement heb je al je auto voor € 1,- per dag klaarstaan. Met het plusabonnement voor € 2,- per dag. Zonder zorgen! Geen onverwachte kosten meer. Gebruikers besparen als snel tot honderden euro’s per maand.

Klik hier voor de verschillende mogelijkheden en abonnementen!

 

Deelrijden ook mogelijk maken in jouw wijk?

Wil jij in jouw wijk ook elektrische deelpalen organiseren? Laat het ons weten. We denken en helpen graag mee. Houd ook vooral onze site in de gaten. Op deze pagina zullen we je regelmatig updaten over elektrisch rijden en deelrijden in De Bilt.

Jacob Vermeulen

Jacob Vermeulen

Bestuurslid BENG!

Ons bestuurslid Jacob Vermeulen weet veel van elektrisch (deel)rijden. Hij maakt zich samen met de rest van het bestuur hard voor meer elektrische deelauto’s in de gemeente De Bilt. Wil je hier met hem over sparren of heb je ideeën die je wil toetsen? Neem dan gerust contact op: jacob.vermeulen@xs4all.nl

fas|fa-thumbs-up|

Voordelen

  • Minder CO2 uitstoot
  • Lage onderhoudskosten
  • Én … met een deelauto staan er minder auto’s geparkeerd