Elektrisch deelrijden in Bilthoven

  1. Nieuws
  2. Elektrisch deelrijden in Bilthoven

De eerste elektrische deelauto in De Bilt ‘Powered by BENG!’

“WOW, wat rijdt dat fantastisch, comfortabel en luxe! En fijn dat dat ook nog eens goedkoper én duurzaam is”. Aldus een nieuwe deelrijder na de proefritten dag in Zeist. BENG! wil het elektrisch deelrijden mogelijk maken in Gemeente De Bilt. Door een samenwerking met MobiGo Zeist plaatsen we 14 februari de eerste elektrische deelauto op de Leyenseweg in Bilthoven.

Uit een capaciteitsonderzoek is gebleken dat de laadpaal aan de Leyenseweg in Bilthoven energie over heeft. Bij deze laadpaal komt vanaf 14 februari een elektrische deelauto te staan.

BENG! is al even bezig om te onderzoeken hoe we elektrisch deelrijden in onze gemeente mogelijk kunnen maken, daarin kiest BENG! voor een samenwerking met MobiGo Zeist. “Ik wilde dit mogelijk maken in mijn woonplaats Zeist en ben uiteindelijk gewoon begonnen om mijn eigen elektrische auto te delen. Op dit moment rijden er alweer 8 auto’s in Zeist!” Aldus Arnout van Dijk, een pionier van het eerste uur voor elektrisch deelrijden, wat uitgroeide tot zijn onderneming Samen Slim Rijden Zeist en nu MobiGo Zeist heet.

Speciale acties

BENG! maakt graag de weg vrij voor MobiGo De Bilt. We verlagen bijvoorbeeld de instapkosten voor mensen met een smalle beurs. Hiervoor kun je contact met ons opnemen via info@bengdebilt.nl

Verder hebben we een speciale ledenactie voor de eerste 16 snelle beslissers. Zij krijgen een eenmalige korting van €25,00 bij hun MobiGo De Bilt deelrijd abonnement. Lid worden? Dat kan hier.

Proefrit

Voordat je je eerste rit maakt in je nieuwe elektrische deelauto, neemt MobiGo De Bilt contact met je op voor een proefrit. Zo helpen ze je graag goed voorbereid de weg op!

Deelrijden met MobiGo De Bilt

Ben je overtuigd? Wil jij rijden in deze super-de-luxe elektrische deelauto? Meld je dan vandaag nog aan, klik op de aanmeldknop hieronder en kies direct het abonnement dat bij je past.

Gerelateerd nieuws