om: energie gebruikt winst voor meer opwek en lagere tarieven

  1. Nieuws
  2. om: energie gebruikt winst voor meer opwek en lagere tarieven

Denk je weleens na over de toekomst van de aarde? En hoe de leefwereld van jouw kinderen en kleinkinderen eruit zal komen te zien? Dat is voor om | energie de drijfveer om écht anders om te gaan met energie. Dat is hard nodig en daarom werken wij bij BENG! ook zo graag met om samen. Ook belangrijk: om heeft geen winstoogmerk, en dat levert veel voordelen op. 

 

Opwek voor honderdduizenden huishoudens

Samen met om zijn we stevig op weg om de energievoorziening in de gemeente De Bilt te verduurzamen. om werkt samen met bijna 60 andere lokale energiecoöperaties door heel Nederland. Inmiddels hebben ze al ruim 100 lokale, duurzame energieprojecten gerealiseerd met een opwek voor honderdduizenden huishoudens.

Winst voor meer opwek en lagere tarieven 

Maar om impact te maken, is nog veel meer duurzame energie nodig.  Omdat om geen winstoogmerk heeft, wordt de winst gebruikt voor de ontwikkeling van meer duurzame energieprojecten én voor structurele tariefverlaging. Op deze manier creëren ze een duurzame energievoorziening die voor iedereen betaalbaar is.

om klant = eigen Biltse energie

Ben je nog geen om klant? Met jouw steun kunnen wij De Bilt van nieuwe duurzame projecten voorzien voor een succesvolle energietransitie. Op deze pagina hebben we de voordelen van overstappen naar om nog even op een rijtje gezet. 

Doe jij ook mee? 

Gerelateerd nieuws