Bespaar energie

  1. Bespaar energie

Energie besparen kan overal

Nu is het moment om met energiebesparing aan de slag te gaan. Dat kan snel en eenvoudig met kleine maatregelen. Begin er nu mee! Voor een lagere energierekening en meer comfort in huis.

Bespaar nu! Met kleine maatregelen maar ook nieuwe gewoontes kan ieder huishouden vandaag nog energie besparen. Bekijk deze 24 tips die we op een rijtje hebben gezet.

Weinig budget en kun je hulp gebruiken? Voor huurders is er Eerste Hulp bij Energie. Onze energiecoaches helpen je graag met advies, maar ook met het plaatsen van energiebesparende materialen. Alles kosteloos, dankzij gemeente De Bilt! Meld je aan of vraag informatie via energiecoach@bengdebilt.nl

Heb je een eigen woning en wil je je huis verduurzamen? Vraag een energieambassadeur om advies. Ze komen op aanvraag op bezoek, om samen te bezien hoe je je woning kan verduurzamen. Meld je aan voor zo’n energiescan of stel je vraag via ons contactformulier

In je huis

Energie besparen in huis loont en is niet moeilijk! Je krijgt er een lagere energierekening, meer comfort en een schoner milieu voor terug. Lees welke stappen jij kunt nemen om energie te besparen.   

In je wijk

Vaak bestaat een buurt uit identieke woningen.  Is dat bij jou ook zo? En denk je na over verbetering van je woning? Wij kunnen je helpen!

In je bedrijf

Energiezuinige investeringen leveren een lagere energierekening op. Bovendien heb je als duurzamer bedrijf recht op belastingvoordeelsubsidies én je kunt geld verdienen met een groen dak. Lees snel verder over de voordelen.

Met je VvE

Word lid van het Biltse Groen VvE platform en leg samen met je VvE zonnepanelen op jullie gezamenlijke dak.  Wij begeleiden je op het hele traject op weg naar je eigen zonne-energie.

Inspiratieverhalen