Bespaar energie

  1. Bespaar energie

Energie besparen kan overal

De steeds hogere energieprijzen zorgen voor erg hoge energierekeningen. Het moment om met energiebesparing aan de slag te gaan. Dat kan snel en eenvoudig met kleine maatregelen. Begin er nu mee!

Bespaar nu! Met kleine maatregelen maar ook nieuwe gewoontes kan ieder huishouden vandaag nog energie besparen.

Najaar 2022 zijn we gestart met een groot project over energie-besparing speciaal voor mensen met een kleine beurs.

Wil je zelf aan de slag? Heel goed. Bekijk de 24 tips die we op een rijtje hebben gezet.

Wil je graag een gesprek over energiebesparing? Onze energiecoaches helpen je graag! Mail ons via energiecoach@bengdebilt.nl

Heb je een eigen woning en wil je je huis verduurzamen? Vraag een energieambassadeur om advies. Ze helpen je graag om te kijken waar en hoe je je woning kan verduurzamen. Stel je vraag via ons contactformulier

In je huis

Energie besparen in huis loont en is niet moeilijk! Je krijgt er een lagere energierekening, meer comfort en een schoner milieu voor terug. Lees welke stappen jij kunt nemen om energie te besparen.   

In je wijk

Vaak bestaat een buurt uit identieke woningen.  Is dat bij jou ook zo? En denk je na over verbetering van je woning? Wij kunnen je helpen!

In je bedrijf

Energiezuinige investeringen leveren een lagere energierekening op. Bovendien heb je als duurzamer bedrijf recht op belastingvoordeelsubsidies én je kunt geld verdienen met een groen dak. Lees snel verder over de voordelen.

Met je VvE

Word lid van het Biltse Groen VvE platform en leg samen met je VvE zonnepanelen op jullie gezamenlijke dak.  Wij begeleiden je op het hele traject op weg naar je eigen zonne-energie.

Inspiratieverhalen