Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Warmtepompen

6 maart @ 19:30 - 21:30

Helemaal van het aardgas af: dat kan met een warmtepomp.

We weten het al een tijdje, Nederland gaat van het gas af.  Een mooie ambitie met een positieve invloed op het klimaat. Maar gasloos wonen heeft (meestal) veel voeten in aarde. Het merendeel van het gasverbruik, 70%, is voor het verwarmen van je huis. 25% voor warm water en maar 5% voor je gasfornuis. Wil je je gasverbruik terugbrengen? Dan zul je over moeten stappen naar elektrische verwarming. Een hybride of all electric warmtepomp is dan een goede optie.

De energieambassadeurs van BENG! geven gratis en onafhankelijk advies over het verduurzamen van je woning. Frans den Braber is onze expert op het gebied van warmtepompen
Hij vertelt over alle aspecten waar je rekening mee moet houden bij het installeren van een warmtepomp. Ook de voorwaarden waaraan je huis moet voldoen om een warmtepomp optimaal te laten functioneren, komen voorbij. De avond is interessant voor iedereen die een warmtepomp overweegt, nu of in de toekomst.

Spreker: Frans den Braber
Waar: WVT, Talinglaan 10 in Bilthoven
Datum: woensdag 6 maart 2024
Tijd: 19:30 uur, inloop 19:15 uur.

Fijn als je je aanmeldt. Zo weten op hoeveel mensen we kunnen rekenen en houden we je op de hoogte van eventuele wijzigingen.

Gegevens

Datum:
6 maart
Tijd:
19:30 - 21:30

Locatie

WvT
Talinglaan 10
Bilthoven, 3721 EA Nederland

Organisator

BENG!
E-mail
info@bengdebilt.nl
Bekijk de site van Organisator