Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Samen de winter door

19 november 2022 @ 13:00 - 15:00

Help jezelf en anderen energie te besparen

Zullen we dit gewoon samen doen?

Steeds meer mensen hebben moeite met het betalen van hun hoge energierekening. BENG! De Bilt komt daarom samen met álle energie coöperaties in Nederland met een landelijke actie. We delen onze kennis over energiebesparende maatregelen met zoveel mogelijk mensen en jij geeft het weer door. Want door slim om te gaan met energie zorgen we er samen voor dat niemand te veel betaalt.

Iedereen is welkom

Kom voor de makkelijkste tips op zaterdag 19 november om 13:00 uur naar de activiteitenruimte van zorgcentrum Rinnebeek aan de St. Laurensweg 11 in De Bilt. Daar ontvangt BENG! De Bilt iedereen die zichzelf en anderen wil helpen om energie te besparen.

Je krijgt van ons een duidelijk overzicht met de tips die de meeste impact hebben en niks of heel weinig kosten en gaat naar huis met een duidelijk en interessant informatiepakket. Soms weet je niet welke tips betrouwbaar zijn of waar je moet beginnen. Onze tips komen rechtstreeks uit de praktijkervaringen van onze onafhankelijke energie ambassadeurs, -coaches en kennispartners. Ook zijn de tips kosteloos en geheel vrijblijvend.

Geef het door

We vragen je om de beste tips door te geven aan minimaal twee bekenden, omdat iedereen nu wel wat hulp kan gebruiken bij het verlagen van de energierekening.  Als zij dat op hun beurt ook doen, helpen we samen zo veel mogelijk mensen de winter door!

Aanmelden

Aanmelden is niet verplicht, maar we stellen het zeer op prijs als je ons laat weten dat je langs wilt komen via info@bengdebilt.nl. Dan zetten wij alvast een lekker kopje koffie of thee voor je klaar.

Meer informatie over deze landelijke campagne vind je hier 

Gegevens

Datum:
19 november 2022
Tijd:
13:00 - 15:00
Evenement Categorie:
Site:
https://www.samendewinterdoor.nu/

Organisator

BENG!
E-mail
info@bengdebilt.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Rinnebeek
Sint Laurensweg 11
De Bilt, 3732 BA Nederland
+ Google Maps