Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Bijeenkomst Biltse Zonnedaken

10 oktober 2022 @ 17:00 - 19:00

Biltse Zonnedaken  is een initiatief van BENG! Het is een 2-jarig stimuleringsprogramma gericht op het benutten van grote lege daken in de gemeente De Bilt met zonnepanelen. Door het proces onafhankelijk en kosteloos te begeleiden, kunnen we dak eigenaren geheel ontzorgen! Niet alleen dak eigenaren profiteren van dit project. Alle inwoners kunnen door project profiteren van de opbrengst, ook wanneer je geen éigen dak hebt, geen geschikt dak hebt óf wanneer zonnepanelen simpelweg niet tot jouw investeringsmogelijkheden horen. Een bijzonder inclusief project.

Op een extra bijeenkomst van de BCB, waar ook niet-leden welkom zijn, vertelt BENG! over dit inclusieve en collectieve project voor het opwekken van zonne-energie. Wij doen een oproep aan Biltse inwoners, bedrijven en organisaties om ons te helpen zonnepanelen te leggen op alle Biltse daken. De opbrengst delen we, óok met inwoners die het heel hard nodig hebben en zelf niet kúnnen investeren in zonne-energie.

  • Legt u graag zonnepanelen op uw eigen (grote) dak, en/of een dak van BENG! Biltse Zonnedaken
  • Wilt u maatschappelijk investeren?

Wij doen méer met de opbrengst? Ontdek de mogelijkheden en kom naar onze bijeenkomst op de dag van de Duurzaamheid op 10 oktober van 17.00uur tot 19.00 uur in het Lichtruim. (planetenbaan 2, Bilthoven)

Verdere informatie, het programma en de locatie kunt u vinden op https://www.biltsezonnedaken.nl/maatschappelijke-impact/ Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de bijeenkomst.

 

Gegevens

Datum:
10 oktober 2022
Tijd:
17:00 - 19:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Site:
www.biltsezonnedaken.nl/agenda

Organisator

BENG!
E-mail
info@bengdebilt.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Lichtruim
Planetenbaan 2
Bilthoven,
+ Google Maps